CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 30, 2011

Wishlist [Sambungan]


Assalamualaikum and hello there world!

Amaran keras: Entri ini akan mengandungi gambar dan juga penerangan yang merapik meraban dari tuan punya blog (dan sedikit angan-angan). Harap anda yang membaca tu taklah rasa meluat menyampah benci ya. Ini hanyalah sebahagian daripada cita-cita dan angan-angan yang tak perlu dibayar(yang mungkin akan dilaksanakan dalam sedikit masa)

Nahaiii. Amaran saja dah panjang menjela. Cut the crap Muna!

2. New mobile phones

Rasanya kena beli one by one lah. First beli untuk ayah sebab phone dia dah rosak and now he's using angah's phone. Ayah kata dia nak Nokia jugak. Nokia yang cikai pon jadi lah. Yang penting boleh call, sms, and bole simpan banyak phone numbers. So, I will let Ayah decide and choose which phone he likes and comfortable with. After all, Ayah yang nk guna kan?


I might persuade Ayah to buy E75 or 6720 classic. Yang lain macam tak berapa memenuhi kriteria pilihan Ayah.


As for Mak, we'll buy it later okayh? One by one. Angah, kalau ada duit saya lebih banyak-banyak, insyaAllah saya tambah la sikit-sikit utk your new phone. Bak sini HTC Incredible S mu itteewww! HAHAHA. Along, may be la kalau ada duit lebih jugak, I'll buy you a phone yang senang org nak contact! X payah nk keluaqkan bateri nak charge kan. So, Mak ngan Ayah kurang la risau sikit. Haihh.

As for me, I will get myself a new Blackberry or Samsung Galaxy Note (again, berangan x salah).



Samsung Galaxy Note ni nampak kacak gak noh~


iPhone 4s ni kurang berjaya menarik perhatian aku


HTC Sensation XL ni pon bole tahan kacak



Blacberry Bold 9780. Will consider this.



Juara carta hati wa buat masa sekarang. The most handsome of all.

notakaki: will start a small biz demi melaksanakan cita-cita dan angan-angan ini.

5 comments:

mohamadhasrimajdi said...

BB 9900 superb beb..aku dah try..

syafaf said...

weh...duit org bg ayh utk beli hp dia kn ada..awat xpi beli lg???

cikmunaafro said...

pah: rasanya dia dah guna untuk benda lain. huhu. kan aritu pi kl. maybe guna duit tu kot. later lah.

hasri: bila ang try weyh?

syafaf said...

hurm..xpe la klau gitu..

cikmunaafro said...

xpa aih, nti beli jugak. kiranya duit apah bg tu ada jugak kegunaannya. :)